Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Mads Ostberg újabb két futamon indul a Citroen csapat színeiben. A norvég pilóta a Svéd Rallyn már versenyzett a C3 WRC volánja mögött, és akkor a hatodik helyen ért célba.

Ostberg 2014-ben és 2015-ben a Citroen csapat versenyzője volt. Idén februárban ismét csatlakozott a Versailles-i alakulathoz, igaz akkor csak a Svéd Rallyn való indulása volt biztos. A norvég pilóta most bejelentette, hogy Portugáliában és Szardínián is rajthoz áll a Citroen Total Abu Dhabi WRT C3 WRC-jével.  

„A Svéd Rally óta sok idő telt el, így nagyon jó érzés lesz visszaülni a kocsiba, és ismét együtt dolgozni a csapattal.” –kezdte Ostberg. „Mindent megteszek majd és bizonyítani akarok ezen a két versenyen, remélve, hogy a szezon további futamain is lesz lehetőségem beülni a kocsiba, azonban most csak erre a két futamra akarok koncentrálni.”

A motorsport.com információi szerint elképzelhető, hogy Finnországban és Walesben is rajthoz állhat majd Ostberg Kris Meeke csapattársaként. Ostberg tavaly a saját csapatával indult a bajnokságban, azonban úgy döntött, hogy 2018-ban nem folytatja a versenyzést a privát Ford Fiesta WRC-vel.

A rally világbajnokság április 26-29. között az Argentin Rallyval folytatódik, majd Portugáliába (május 17-20.), és Szardíniára (június 7-10.) látogat el a WRC mezőnye.

További híreink a rally világából