Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Elfyn Evansnak egy legendás navigátor, Phil Mills fogja diktálni az itinert a rally világbajnokság soron következő futamán, a Korzika Rallyn.

Evans még a Mexikó Rally első napján borult fel a Ford Fiesta WRC-jével. A balesetben a walesi pilóta nem sérült meg, azonban navigátora, Daniel Barritt agyrázkódást szenvedett. Az orvosok továbbra sem engedik versenyezni Barrittot, így Phil Mills fogja őt helyettesíteni Korzikán. Mills korábban Petter Solbergnek navigált, összesen 13 futamgyőzelmet szereztek, 2003-ban pedig elhódították a világbajnoki trófeát.

Barritt nem vett részt az M-Sport Ford WRT Korzika Rally előtti tesztjén sem, szombaton pedig az orvosi vizsgálatok után hivatalosan is megerősítették, hogy kihagyja a szezon első aszfaltos futamát.

„Dan nélkül nem lesz könnyű dolgom, de most az a legfontosabb, hogy a szezon hátralevő részére teljesen felépüljön. Phil fogja őt helyettesíteni Korzikán, és remélem, hogy egy jó eredményt tudunk majd elérni.” –mondta Elfyn Evans.

További híreink a rally világából