Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Közel 100 páros áll rajthoz a 2018-as rally világbajnokság első aszfaltos futamán, a Korzika Rallyn.

2015 óta nem neveztek annyian a Korzika Rallyra, mint idén. Összesen 92 páros indul az április 6-8. között megrendezésre kerülő versenyen. A nevezési listán többek között 14 World Rally Car-t (11 gyári, és 3 privát autót), valamint 17 R5-ös kocsit is találunk, köztük a vadonatúj Citroen C3 R5-ösöket, amelyekkel Stéphane Lefebvre és Yoann Bonato fognak versenyezni. A JWRC kategóriában 14 páros fog szerepelni.

Az M-Sport Ford World Rally Team színeiben Sebastien Ogier és Elfyn Evans fognak versenyezni, míg a harmadik Fiesta WRC-be ismét Bryan Bouffier ülhet majd be. A Hyundai autóit Thierry Neuville, Andreas Mikkelsen és Dani Sordo fogják terelgetni. A Toyota Gazoo Racing Yaris WRC-ivel Jari-Matti Latvala, Ott Tänak és Esapekka Lappi áll rajthoz. A Citroen ezúttal csupán két C3 WRC-t küld majd harcba, Kris Meeke-kel és Sebastien Loebbel a volánnál.

A 61. CORSICA Linea – Tour De Corse 2018 nevezési listája itt található.

További híreink a rally világából