Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Vasárnap este Londonban tartották meg az Autosport magazin gálaestjét, ahol Sebastien Ogiert ötödik alkalommal (2013, 2014, 2015, 2016, 2017) is megválasztották az év rallyversenyzőjének.

 

„Ez egy hatalmas megtiszteltetés.” –kezdte Ogier. „Nem gyakran ér el az ember ilyen sikert az autósportban. Valamennyire ott volt a Ford is mögöttünk, de a csapat is nagyon lelkes volt, és mindenki keményen dolgozott. Nagyon élvezem ezt a pillanatot, mivel ez az év nagyon sokat jelent számomra. Annak ellenére, hogy ez már az ötödik alakalom, hogy itt lehetek, most mégis egy kicsit másképp élem meg ezt a helyzetet.”

Nem csak Ogiert díjazták, hanem a versenyautója, a Ford Fiesta WRC is elismerésben részesült. A Fiesta WRC olyan kocsikat előzött meg az ”év rallyautója” szavazáson, mint például a Citroen C3 WRC, a Toyota Yaris WRC, a Hyundai i20 Coupe WRC, a Ford Fiesta R5 vagy a Skoda Fabia R5.

A díjazottak között szerepelt még többek között Lewis Hamilton, Charles Leclerc, Lando Norris, Marc Márquez, Nelson Piquet és Derek Warwick is.

 

 

További híreink a rally világából