Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Továbbra is várnunk kell arra, hogy megtudjuk, hogy Sebastien Ogier mit tervez jövőre. Az ötszörös világbajnok a közelmúltban nemet mondott a Citroennek, így vagy marad az M-Sport pilótája, vagy szögre akasztja a sisakját.

 

Ogier az Ausztrál Rally előtti sajtótájékoztatón elárulta, hogy 99%-ig biztos a jövőjével kapcsolatban. A januári Monte-Carlo Rallyra december 22-ig lehet nevezni, így a franciának nem maradt túl sok ideje, hogy meghozza a végleges döntést.

„Nem emlékszem már, hogy melyik versenyen mondtam azt, hogy hamarosan döntök a jövőmről, de nem mostanában volt az biztos. Nem akarok semmi konkrétat mondani a bejelentés dátumáról. Egy hónap múlva lejár a Monte nevezési határideje, és mindenki tudni fogja, ha szerepelni fogok a listán.” –nyilatkozta Ogier.

171117 ogier n2

Az M-Sport első embere, Malcolm Wilson elárulta, hogy már egyeztetett Ogierrel a jövő évi bérekről, de nem tehet olyan lépéseket, amelyek nehéz helyzetbe sodornák a csapatát. Ogier hangsúlyozta, hogy a lehető leghamarabb szeretne pontot tenni az ügy végére.

„Őszintén mondom, hogy nem játszadozok, mivel nem szeretek ilyen helyzetben lenni. Már meghoztam a döntésemet, amiben 99%-ig biztos vagyok.” –tette hozzá a francia pilóta.

Ogier Walesben megnyerte zsinórban ötödik világbajnoki címét is. Idén kilenc alkalommal végzett a Top 3-ban, és ebből kétszer a dobogó legmagasabb fokán ünnepelhetett.

 

 

További híreink a rally világából