Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A tavalyi évhez hasonlóan idén is Ausztrália rendezi meg a rally világbajnokság szezonzáró futamát. A Coffs Harbour környéki pályákon összesen 34 páros áll majd rajthoz.

 

A nevezési listán 11 új generációs World Rally Car-t találunk. Az M-Sport színeiben Sebastien Ogier, Ott Tänak és Elfyn Evans fog szerepelni. A Citroen Total Abu Dhabi WRT C3 WRC-it Kris Meeke, Craig Breen valamint Stephane Lefebvre fogja vezetni. A Hyundai Motorsport szintén három autóval száll harcba a kenguruk földjén; ezúttal Thierry Neuville, Hayden Paddon és Andreas Mikkelsen kap lehetőséget a bizonyításra, ami azt is jelenti, hogy Dani Sordo számára Walesben ér véget a szezon. A Toyota Gazoo Racing két Yaris WRC-t indít, Jari-Matti Latvalával valamint Esapekka Lappival a volánnál. A WRC Trophy-ban a görög Jourdan Serderidis a Citroen DS3 WRC-vel nevezett. Kalle Rovanperä a Wales Rally után, Ausztráliában is rajthoz áll majd a WRC 2-ben a Ford Fiesta R5-tel.

A teljes nevezési lista itt található.

A 26. Kennards Hire Rally Australia november 17-19. között kerül megrendezésre.

 

 

További híreink a rally világából