Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A brit Sebastian Marshall eredetileg csak a Finn Rally után váltotta volna John Kennardot a Hyundai Motorsportnál, azonban az új-zélandi mitfárer sérülése miatt már Portugáliában összeül a Hayden Paddon – Sebastian Marshall páros.

John Kennard orvosai tanácsára nem vállalja a Portugál Rallyt, miután csípőfájdalmai továbbra sem javulnak. Az 58 esztendős navigátor a helyszínen fogja támogatni csapatát, Szardínián pedig ismét magára ölti majd a versenyzői overálját, és a Finn Rallyig ő fogja diktálni az itinert Paddonnak.

170508 paddon n2

„Ez nem lehet egyszerű Johnnak.” –kezdte Marshall. „Nekem is volt már hasonló sérülésem, ami eléggé megnehezíti a kocsiból történő kiszállást, de John Szardínián vissza fog térni. Így a tervezettnél korábban mutatkozhatok be Hayden mellett a WRC-ben, ami nagyon izgalmas pillanat lesz számomra. Portugáliában párszor már rajthoz álltam, és mindig nagyon élveztem ott a versenyzést.”

Sebastian Marshall márciusban, a Sanremo Rallyn már szerepelt Hayden Paddon oldalán. A páros akkor a második helyen zárta az olasz bajnoki futamot egy Hyundai i20 R5-tel.

 


További híreink a rally világából