Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A Hyundai Motorsport három i20 WRC-vel fog elindulni az áprilisi Portugál Rallyn, hogy felgyorsítsák az autó fejlesztését.

Ez lesz az első alakalom, hogy az újonc csapat kettőnél több autóval vág neki egy futamnak.

Thierry Neuville és Juho Hanninen lesz a két pilóta, akik pontokért harcolhatnak majd. A belga és a finn versenyző mellett Dani Sordoé lesz a harmadik Hyundai.

„Nagyon pozitív számunkra, hogy három autóval veszünk részt a Portugál Rallyn. Így további értékes adatokat gyűjthetünk a kocsiról és további kilométereket szerezhetünk.” – mondta a csapatfőnök, Michel Nandan.

„Úgy gondolom, hogy Thierry, Juho és Dani remek egységet fog alkotni és mindhárman sokat segíthetnek nekünk a tapasztalataikkal, illetve értékes visszajelzéseket adhatnak nekünk, amelyek jól jöhetnek a Hyundai i20 WRC további fejlesztésében.”

„Thierry magas szintű teljesítménye ötvöződik Juho murvás tapasztalataival és Dani Portugál Rallys múltjával. Ők a legjobb választás erre a futamra.” – tette hozzá a csapatfőnök.

Az Alzenau-i székhelyű csapat március 29-én részt vesz a Portugál Rallyt megelőző Fafe Rally Sprinten.


További híreink a rally világából