Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Martin Prokop nyilvánosságra hozta az első képeket az új generációs Ford Fiesta WRC-jéről, amellyel majd a szezon második felében fog rajthoz állni a rally Vb-n. A cseh pilóta idén Mads Ostberggel alkot egy csapatot, a OneBet JipoCar World Rally Team-nél.

Prokop 2017-es Fiestájának festése megegyezik a tavalyi World Rally Car-jának színvilágával; a kocsin a fekete és a sárga színek dominálnak, az oldalán pedig a JipoCar logója díszeleg.

170403 martinprokop n2
fotók: fb.com/MartinProkopOfficial

Martin Prokop Mads Ostberg és Lorenzo Bertelli után a harmadik pilóta lesz, aki privát színekben indul a legfrissebb Fiesta WRC-vel.    

Prokop csapattársa, Mads Ostberg a Svéd Rallyn állt először rajthoz az idei autóval, azonban gyermeke születése miatt kihagyta a mexikói fordulót, a Korzika Rallyra pedig nem tudott kellően felkészülni, ezért visszalépett az aszfaltos futamtól. A norvég pilóta legközelebb Argentínában ül a volán mögé, viszont arról egyelőre nem érkeztek információk, hogy Prokopot mikor láthatjuk majd versenyezni az új kocsival.

 


További híreink a rally világából