Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Mads Østberg 2017-es szezonja a jövő hétvégi Svéd Rallyval kezdődik el. A norvég pilóta egy 2017-es specifikációjú Ford Fiesta WRC-vel fog harcba szállni az évad jelentős részében.

Østberg a januári Monte-Carlo Rallyn nem tudott indulni, azonban Svédországban már ott lesz a mezőnyben. A norvég pilóta és navigátora, Ola Fløene a hétvégén Svédországban egy teszt keretein belül próbálhatta ki a Fiesta WRC-t, amellyel idén fog szerepelni. Østberg a cseh Martin Prokoppal alkot majd egy csapatot, és mindketten az M-Sport World Rally Team zászlaja alatt állnak majd rajthoz.

170205 ostberg n2

„Egy nagyszerű tesztnapon vagyunk túl. Kevés az időnk, de a csapat nagyon elszánt és mindenki keményen dolgozik. Kell egy kis idő, hogy összebarátkozzak az új kocsival és az új csapattal, de nagyon jó érzés volt visszaülni a volán mögé. Ma ismét teszteljük az autót és utána már készen állunk majd a Svéd Rallyra. Drukkoljatok!” –közölte a pilóta a közösségi oldalán.

170205 ostberg n3

Mads Østberg az elmúlt hat évben ötször végzett a dobogón Svédországban és idén is hasonló célokkal vág neki a havas futamnak.

A 2017-es rally-világbajnokság második fordulóját, a Svéd Rallyt február 9-12. között rendezik meg.

 


További híreink a rally világából