Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Megérkeztek az első képek Elfyn Evans Ford Fiesta WRC-jéről, amellyel a teljes 2017-es szezonban versenyezni fog.

A walesi pilóta tavaly a WRC 2-ben szerepelt, ahol a harmadik helyen zárta az évet az M-Sport Ford Fiesta R5-ösével. Idén ismét World Rally Car-ral fog menni a rally világbajnokság futamain a DMACK World Rally Team színeiben, az itinert pedig újra Daniel Barritt fogja diktálni neki.

170112 evans n2

A 28 éves Evans elárulta, hogy már alig várja, hogy ismét egy WRC volánja mögött bizonyíthasson: „Nagyon izgatottan várom, hogy újra egy WRC-vel versenyezzek, ráadásul ebben az izgalmas időszakban, amikor az új generációs autók megjelennek. Hálás vagyok a DMACK-nak ezért a lehetőségért. Élveztem az elmúlt 12 hónapot, amikor együtt dolgoztunk a DMACK-kal, és hogy részt vehettem az új abroncsok fejlesztésében. Mivel egy éve nem vezettem WRC-t, nagyon nehéz lesz visszarázódni, de ez még jobban motivál és elhatároztam, hogy a lehető legtöbbet ki fogom hozni ebből a helyzetből.”

170112 evans n3

170112 evans n4

 


További híreink a rally világából