Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Mads Ostberg a harmadik helyen zárta a félig-meddig hazai versenyét, a Svéd Rallyt. A fiatal norvég pilóta állítása szerint...

... már összebarátkozott a Citroen DS3 WRC-vel, de még sokat kell dolgoznia ahhoz, hogy teljesen elégedett legyen az autóval.

A svédországi bronzérem mellett megnyerte a Power Stage-t, és jelenleg 30 ponttal a bajnokság harmadik helyén áll.

„Sokkal többet tudok már az autóról, és sok mindent megértettem vele kapcsolatban, de még van tennivalónk, hogy teljesen jól érezzem magam vezetés közben. A három nap alatt nem sikerült megtalálni a tökéletes beállítást, ezért még sok munka vár ránk a murvás futamok előtt. Hogy őszinte legyek nagyon meg vagyok elégedve a kocsival, és egyre jobb cimborák leszünk.” – nyilatkozta Ostberg.


A norvég versenyző negyedik alkalommal állhatott fel a dobogóra Svédországban. A nyitószakaszokon nem volt meg a kellő önbizalma, de később változtattak a beállításokon és más stílusban kezdett el közlekedni, ami gyors javulást eredményezett.

„Egy kicsit meglepődtem az elején, mert nem éreztem igazán gyorsnak magam, aztán rádöbbentem, hogy ez kevés lesz az álmomhoz, hogy a győzelemért harcoljak.”

„Kipróbáltunk néhány új dolgot az autón, és a vezetési stílusomon is változtattam. Hogy őszinte legyek teljesen megváltozott a vezetési stílusom a három nap alatt. Sokat tanultam ebből. A verseny alatt elkezdtem komfortosabban érezni magam a kocsiban.” – tette hozzá Ostberg.


További híreink a rally világából