Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Az M-Sport december 25-én hozta nyilvánosságra az első fotókat a 2017-es versenyautóinak dizájnjáról. A végleges festést majd csak a januárban megrendezésre kerülő birminghami Autosport International Show-n mutatják be Malcolm Wilsonék.

2005 óta először fog a csapat két autója különböző színvilágban pompázni. Sebastien Ogier-t és navigátorát, Julien Ingrassia-t a Red Bull jövőre is támogatni fogja, így a négyszeres világbajnok-páros Fiesta RS WRC-jén az osztrák energiaital logója dominál majd. – Nem ez lesz az első alkalom, hogy a ’vörös bika’ egy Ford WRC-n díszeleg, mivel a 2001-es osztrák bajnokságban, Raimund Baumschlager Focusának oldalán is már látható volt az ikonikus logó. - Ott Tänak és új mitfárere, Martin Järveoja-nak Fordja a fehér szín mellett a kék különböző árnyalatait kapja, amely emlékeztet arra az ’álcafestésre’, amelyet az alakulat a teszteken használt. Mindkét színösszeállítás jól tükrözi az M-Sport és a Ford közötti kapcsolatot, és tökéletesen passzol a csapat új szponzorához, az online fogadásokkal foglalkozó OneBet-hez.

„Nagyon büszkék vagyunk az új Ford Fiesta RS WRC-kre, és ezekre a szemkápráztató új festésekre.” –kezdte az M-Sport vezetője, Malcolm Wilson. „A teszten használt külső mindenkit megfogott, így ez is szerepet kapott a régi és az új partnereink logói mellett. Már alig várjuk, hogy a Monte-Carlo Rallyn elrajtoljunk a végleges festéssel. Addig is mindenkinek kellemes ünnepeket, és minden jót kívánok az izgalmasnak ígérkező új évre, ami azzal fog indulni, hogy megmutatjuk a végleges dizájnt az Autosport International Show-n (január 12-15.).”

161226 fiesta wrc n2

161226 fiesta wrc n3

161226 fiesta wrc n4

161226 fiesta wrc n5

161226 fiesta wrc n6

fotók: M-Sport

 


További híreink a rally világából