Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Mint korábban már megírtuk, a Toyota ismét szeretne csatlakozni a rally világbajnoksághoz, de Akio Toyoda, a cég elnöke a szurkolók hangját is szeretné hallani.

Toyoda úr a Monte-Carlo Rally Power Stage közvetítésénél volt a J-Sport televíziós csatorna vendége, ahol először beszélt arról, hogy a Toyota 1999 után ismét szerepelne a WRC-ben.

„A Toyota szeretne visszatérni a világbajnokságba, de ennek a konkrét időpontját nagyon nehéz megmondani.” – nyilatkozta Toyoda.

„Ugyanezt már elmondtam két évvel ezelőtt, de egyre közelebb kerülünk a dátumhoz. Szeretném tudni, hogy a rajongók valóban szívesen látnának-e minket ismét a világbajnokságon harcolni. Akkor még közelebb kerülhetünk a bemutatkozáshoz. Személy szerint én nagyon szívesen látnám a Toyotát ismét versenyezni a WRC-ben.” – tette hozzá Toyoda.

Most itt a lehetőség a szurkolók előtt. Aki szeretné, hogy a Toyota újra része legyen a WRC-nek, az most aláírhatja a petíciót az alábbi link alatt.


További híreink a rally világából