Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Az M-Sport csapatfőnöke, Malcolm Wilson szerint, Robert Kubica még az idén futamot fog nyerni.

A szezonnyitó Monte-Carlo Rallyn a lengyel bezsebelte az első két szakaszsikert, és az összetettben is az élen állt. A második nap elején még mindig a dobogós helyekért küzdött, de végül lecsúszott az útról és kiesett a versenyből.

Wilson üdvözölte Kubica lenyűgöző teljesítményét, és elmondta, hogy a szezon további részében az egyik legesélyesebb versenyzőnek találja.

„Amit Robert csinált, az egyszerűen csodálatos. Idejött és vezette a Monte-Carlo Rallyt. Ilyet még nem láttam ezelőtt senkitől… ez egy lenyűgöző bemutatkozás volt.” – mondta a csapatfőnök.


„Nem csak arról van szó, hogy vezetett, hanem hogy mekkora különbséggel vágott neki a második szakasznak, különösen ilyen nehéz körülmények között. Emlékeim szerint, ez volt az egyik legnehezebb Monte. Mindenki ugyanolyan gumit választott, ő mégis több mint fél perc előnyt gyűjtött össze.”

„Robert tudta, hogy neki most csak végig kell csinálnia a versenyt. A második napon a célt szem előtt tartva vezetett, ami miatt a tempója még inkább lenyűgözővé vált.”

„Igen, sajnos hibázott, de a szerencse is elpártolt mellőle. Hiszem, hogy a jövőben a győzelemért fog harcolni.” – fejezte be gondolatait Wilson.

További híreink a rally világából