Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A Citroenes Mads Ostberg elismerte, hogy azért imádkozik, hogy  essen a hó a Monte-Carlo Rallyn.

A norvég versenyző, Kris Meeke csapattársa lesz a francia alakulatnál, és a héten mutatkozik be a DS3 WRC volánja mögött.

„Nincs sok tapasztalatom még ezzel az autóval, de a teszteken nagyon jól éreztem magam. A teszt lehetőséget adott nekem, hogy megtapasztaljam mire is számítsak a versenyen. Úgy gondolom, hogy elég jól boldogultam a slick gumikkal a hóban –bár néha inkább a túlélésen volt a hangsúly, mint a versenyzésen. Ha választhatnék, azt mondanám, hogy annyi hó essen amennyi csak lehetséges.” – nyilatkozta Ostberg.


Meeke csak a célba érésre koncentrál. „Összhangban lenni az úttal, jól alkalmazkodni a felszíni viszonyokhoz és ennek megfelelően reagálni a legjobb módja annak, hogy jól teljesítsél itt. Az a célom, hogy következetes legyek, ne hibázzak, és elsősorban szeretném befejezni a versenyt. Ha minden jól alakul, az erőfeszítésnek meglesz a jutalma, ...egy jó eredmény.” – árulta el Meeke.

További híreink a rally világából