Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A Hyundai Shell World Rally Team csapatfőnöke, Michel Nandan szerint tökéletes pilóta párossal vágnak neki a jövő heti Monte-Carlo Rallynak.

Nandan úgy gondolja, hogy a fiatal tehetség, Thierry Neuville és a tapasztalt Dani Sordo tökéletesen kiegészítik majd egymást a francia Alpokban.

„Két kiváló versenyzőnk van, akik az egész csapatnak megadják a lendületet. Mindannyian tudjuk, hogy Thierry milyen kimagasló eredményekre képes fiatal kora ellenére, Dani pedig hatalmas tapasztalattal rendelkezik. Határozottan ki merem jelenteni, hogy nagyon jó összeállítással rendelkezünk.” – nyilatkozta Nandan.

 


 

Neuville, aki tavaly lenyűgöző teljesítménnyel a második helyen végzett a pilóták bajnokságában, a múlt hónapban egy egy hetes teszten vett részt Sordoval a Monte-Carlo Rally előtt.

„Az a célunk, hogy befejezzük a versenyt, és minél több tapasztalatot szerezzünk az autóról. Túl vagyunk jó pár teszten, ahol én is vezettem a kocsit különböző időjárási körülmények között. Bár kicsi az esélye, hogy a versenyen is ugyanilyen viszonyok között fogunk menni, de mi mindent meg fogunk tenni a sikerért.” – árulta el Neuville.

További híreink a rally világából