Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Az M-Sport leleplezte 2014-es autójának új festését, amellyel a 2014-es rally világbajnokságon vesznek részt.

A Ford Fiesta RS WRC-ket Mikko Hirvonen és Elfyn Evans fogják terelgetni a szezon mind a tizenhárom versenyén.

Az új designt az angol Autosport Show-n kapta meg az autó a 3M Peltor jóvoltából, ráadásul a nézők végigkövethették ezt a folyamatot.

Az előző évekhez hasonlóan az M-Sport idén is kap technikai támogatást a Ford Motor Company-tól. A csapat díjnyertes autóit a fejlett EcoBoost technológia hajtja, akárcsak a legfrissebb szériamodelleket. A 2014-es Fiesta RS WRC-ket az EcoBost felírat is díszíti majd.

A kék-fekete mintán ott szerepelnek a team eddigi partnerei is, mint a Castrol és a Michelin, csakúgy mint a többi szponzor. Ezeknek a támogatóknak sokat köszön a csapat a korábban elért sikerekért.

A csapat felállásában a fiatalság és a tapasztalatság keveredik. Az új festést a jövő heti szezonnyitón, a Monte-Carlo Rallyn fogja először használni az alakulat.

 


 

Malcolm Wilson, a csapat vezetője a következőket mondta: „Nagyon boldog vagyok, hogy felfedtük a 2014-es festésünket. Keményen dolgoztunk, hogy itt lehessünk, és csak dicsérni tudom a csapat minden egyes tagját az erőfeszítésekért.”

„Nagy örömünkre szolgál, hogy továbbra is együtt dolgozhatunk a Castrol-al és a Michelin-el valamint a többi partnerrel. A jövőben is megmarad a munkakapcsolat a Ford Motor Company-vel, akiknek a felbecsülhetetlen technikai támogatása hatalmas segítséget jelent az M-Sportnak a díjnyertes Fiesták továbbfejlesztésében.”

A fotó alapján, az M-Sport a régi „arcú” Fiestával vág neki a szezonnak.

További híreink a rally világából