Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Az M-Sport Ford Fiesta RS WRC-inek a 2015-ös designja hamar a rajongók kedvencévé vált, így a Cumbria-i csapat azt a festést vette alapul, amikor az idei autóinak kinézetét tervezte.

A wrc.com-on egy közvélemény-kutatásból kiderült, hogy a szurkolók 34 százaléka szerint, 2015-ben az M-Sport autói voltak a legszebbek. Ez a többi gyári csapattal összehasonlítva egy nagyon jó arány. Az idei Ford Fiesta RS WRC-k is hasonló színösszeállításban fognak pompázni, azonban a fehér alap helyét a Ford színpaletta egyik legnépszerűbb új árnyalata, a Nitrous Blue veszi át.

160111 m sport n2

A frissített dekoráció nem csak Mads Ostberg és Eric Camilli World Rally Car-jain lesz látható, hanem Elfyn Evans R5-ös Fiestáján is, aki Monte-Carlóban és Svédországban biztosan rajthoz áll a WRC 2 kategóriában.


Az M-Sport első embere, Malcolm Wilson a következőket mondta: „A 2015-ös autóink festése nagyon népszerű volt, ezért úgy döntöttünk, hogy idén ezt továbbfejlesztjük, aminek köszönhetően egy nagyon látványos designnal vághatunk neki a 2016-os rally világbajnokságnak.”

„Ihletet merítve abból, hogy a Ford továbbra is erős technikai partnerünk, az idei színsémának köszönhetően a csapatunk egy új külsőt kap. A Michelinnel, a Castrollal valamint a többi kereskedelmi partnerünkkel továbbra is együtt dolgozunk – nélkülük ez a projekt nem valósulhatott volna meg.”


További híreink a rally világából