Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A Hyundai Motorsport december 9-én Frankfurtban mutatja be legfrissebb versenyautóját, az új i20 WRC-t. Annak ellenére, hogy az alzenaui alakulat az egyetlen, amely új kocsival vág neki a jövő évi szezonnak, a csapat első embere, Michel Nandan továbbra is a Volkswagent tekinti viszonyítási alapnak.

Nandan úgy véli, hogy csak a bajnokság negyedik, argentínai állomásán fog fény derülni arra, hogy hol is tartanak a Volkswagenhez képest.

151128 hyundai n2

„Argentínában okosabbak leszünk. Úgy gondoljuk, hogy jók a kilátásaink, de Monte-Carlo és Svédország igazán különleges versenyhelyszínek. Még akkor is sikeres lehetsz Monte-Carlóban, ha egy nem tökéletesen működő versenyautóval mész. A Mexikó Rallyról hasonló a véleményünk, a nagy tengerszint feletti magasságok miatt.”


A csapatfőnök szerint a téli tesztelések alatt a Volkswagen tovább gyorsulhat a 2016-os szezonra.

„Boldog vagyok azzal, amink van, de nem tudom, hogy a Volkswagen mit fog csinálni a következő évben. Vegyünk egy példát, tavaly kilométerenként fél másodperc és két tized között volt a lemaradásunk a Volkswagenhez képest, és idén is ennyi volt a különbség – de tudjuk jól, hogy mi is fejlesztettük az autóinkat ebben az évben, ennek ellenére ugyanakkor hátrányban voltunk. Biztos vagyok benne, hogy a Volkswagen most sem áll meg ezen a szinten.” –nyilatkozta Nandan.


További híreink a rally világából