Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Robert Kubica az elmúlt három évben a rally világbajnokságban szerepelt a Citroen és az M-Sport színeiben, azonban elképzelhető, hogy jövőre visszatér a pályaversenyzéshez.

Amikor a Spanyol Rally előtt megkérdezték a lengyel pilótát, hogy vannak-e már információi a 2016-os programjáról, a következőt mondta: „Vannak is meg nincsenek is. Még nem tudom pontosan, hogy mit fogok csinálni, de már vannak elképzeléseim. Meg lennék lepődve, ha jövőre is teljes szezont mennék a WRC-ben, mivel változásokat tervezek. Pontosan nem tudom, hogy a rallyzást milyen mértékben fogja érinteni ez a dolog, az biztos, hogy valami mást fogok csinálni.”


„Máshogy látom a dolgokat. Három éve a balesetem után visszatértem, és egy új kihívást kerestem - a WRC egy hatalmas kihívás volt. Itt az ideje, hogy jövőre új dolgokat is kipróbáljak és talán rallyzni is fogok.” -tette hozzá.

151022 kubica n2

A 30 éves lengyel pilóta korábban már bejelentette, hogy 2016-ban visszatérne a WRC 2 kategóriába, ahol 2013-ban bajnok lett. Kubica korábban Valenciában már tesztelhette a Mercedes DTM autóját, az elmúlt években pedig több ajánlatot is kapott különböző kategóriákból.


További híreink a rally világából