Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Sebastien Ogier Ausztráliában bezsebelte harmadik világbajnoki címét. A Volkswagen francia pilótája a hátralévő három futamon sem akar lassítani és a győzelemért fog hajtani a szezon fináléjában is.

„Egyre erősebbek és erősebbek vagyunk. Nem tudom, hogy a csúcson vagyunk-e, de egyre közelebb vagyunk hozzá. Nem mondanám, hogy én ott vagyok, nem akarok arrogánsnak tűnni ebben a pillanatban.” –nyilatkozta Ogier.

150915 ogier n2

„Azon gondolkozok, hogy mit tudnék még jobban csinálni, és min tudnék még javítani. Még mindig vannak kételyeim, de ilyen a természetem – fontosak ezek a dolgok, mivel ezek segítnek abban, hogy még jobbá válljak. Nehéz túlszárnyalni az idei szezont, de az a célunk, hogy ezen a szinten maradjunk.”


„Az elmúlt tíz forduló után ez a szezon eddig nagyon jól alakult a számunkra. Juliennel (Ingrassia) nem hibáztunk komolyabbat, és a kocsival is csak egy apró technikai gond volt, de ez semminek számít a technikai sportban. Most csak az jár az eszünkben, hogy javítsuk a statisztikánkat és ezt a szintet tartsuk a szezon végéig.”

150915 ogier n3

„A célom az, hogy hiba nélkül vigyem végig a bajnokságot. Nem hiszem, hogy valaha is történt ilyen, de még három verseny hátra van…” –tette hozzá Ogier.

A rally világbajnokság a jövő hónapban visszatér Európába. A Korzika Rally október 1-4. között kerül megrendezésre.


További híreink a rally világából