Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A tavalyi WRC 2 bajnokság ezüstérmese, Jari Ketomaa és észt csapattársa, Sander Pärn a Drive DMACK World Rally Team Ford Fiesta R5-öseivel fognak versenyezni 2015-ben.

Ketomaa és navigátora Kaj Lindström a Svéd Rally után Mexikóban és Argentínában is rajthoz állnak a WRC 2 kategóriában.

„Nagyon izgatott vagyok, hogy a Drive DMACK-kal tovább folytathatom a tavaly elkezdett sikeres közös munkát. A DMACK keményen dolgozott a teszteken és versenyzői szemmel úgy látom, hogy az újonnan kifejlesztett gumiabroncsok lendületet adnak majd az idei évben.” –mondta a finn pilóta.

150205 dmack n2

A tavalyi DMACK Fiesta Trophy győztese, Sander Pärn a májusi Portugál Rallyn mutatkozik be az R5-ös Forddal. Az észt pilóta és walesi navigátora, James Morgan hét futamon fog szerepelni az idei WRC 2 bajnokságban.


„Nagyon várom, hogy a Ford Fiesta R2 után a Fiesta R5-el versenyezzek, ami hatalmas lépést jelent a karrieremben. Már teszteltem az autót és meglepett, hogy mennyire könnyen kezelhető, de természetesen még kell tapasztalatokat szereznem, hogy képes legyek a határon autózni vele. Az idei évem fantasztikus lesz a WRC 2-ben, ahol az M-Sporttal és a DMACK-kal közösen fogunk dolgozni.” –nyilatkozta Pärn.

További híreink a rally világából