Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A Hyundai négy autóval támad idén a rally világbajnokságban. Thierry Neuville és Dani Sordo mellett Hayden Paddon és Kevin Abbring is rajthoz áll a 2015-ös sorozatban.

A 26 éves holland pilóta a múlt hónapban lett a Hyundai tesztpilótája, azonban az új i20 WRC fejlesztése mellett néhány alkalommal versenykörülmények között is megmutathatja tehetségét.

150203 hyundai n2

Paddon a Svéd Rallyn száll harcba idén először az i20 WRC-vel és a hátralévő összes versenyen ott lesz. Abbring szerepléséről még nincsenek részletes információk, azonban azt megerősítette az alzenaui csapat, hogy legalább négy futamon vezetheti a Hyundai Mobis egyik autóját.


„A második csapatunkkal esélyt adunk néhány feltörekvő pilótának, hogy megmutassák, mire is képesek a gyorsasági szakaszokon. Mint gyári csapat nagyon komolyan vesszük ezt a feladatot.” –mondta a csapat első embere, Michel Nandan.

Neuville és Sordo továbbra is a Hyundai Shell World Rally Team színeiben harcol a pontokért.


További híreink a rally világából