Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A Volkswagen Motorsport teljesen új köntösbe öltözeti a Polo R WRC-ket. Az elmúlt két évben a fehér szín dominált az autójukon egy kevés kékkel és szürkével fűszerezve. 2015-ben a Red Bull logója mellett a kék több árnyalata is felkerül a Polo WRC-re. A csapat versenyzői az elmúlt évekhez hasonlóan a kétszeres világbajnok, Sebastien Ogier, a finn Jari-Matti Latvala és Andreas Mikkelsen lesznek.

150115 wrc n3
A DS 3 WRC-ket továbbra is Kris Meeke és Mads Ostberg fogják terelgetni, a Monte-Carlo Rallyen pedig a kilencszeres világbajnok, Sebastien Loeb is csatlakozik a csapathoz. Az autók színösszeállítása 2015-ben is a fehér-arany-piros kombinációból fog állni, azonban Yves Mattonék kicsit felfrissítették a DS3-as kinézetét. Abu Dhabi és a Total továbbra is a francia alakulat partnerei lesznek.

150115 wrc n4
Az M-Sport idén két fiatal pilótával, Elfyn Evans-szel és Ott Tänakkal vág neki a szezonnak. A ráncfelvarrott Fiesták idén legendás színösszeállítást kapnak. Két korábbi világbajnok Hannu Mikkola és Colin McRae korábbi versenyautóik designját vették alapul Malcolm Wilsonék, amikor megtervezték az idei Fordok kinézetét.

150115 wrc n5
A Hyundai Motorsport designjában csak kisebb változtatások fedezhetőek fel. A csapat három autóval fog részt venni az idei bajnokságban. Thierry Neuville és Dani Sordo teljes szezont megy majd, és Hayden Paddon is lehetőséget kap néhány futamon Michel Nandanéktól. Az új i20 WRC fejlesztésében a holland Kevin Abbring fog szerepet vállalni. A Hyundai névadó szponzora ebben az évben is a Shell lesz.



150115 wrc n6
Martin Prokop is új dekorral vág neki a szezonnak. A cseh pilóta egy kivételével az összes futamon rajthoz áll a 2015-ös sorozatban. A Fiestán a sötétszürke és a narancssárga szín lesz többségben, az autó oldalán pedig a Jipocar logója lesz a legszembetűnőbb.

150115 wrc n7
Robert Kubica 2015-ös éve sokáig kérdéses volt, azonban a lengyel pilóta maradt a rallyzásnál. A tavalyi évhez hasonlóan idén is egy Ford Fiesta RS WRC-vel fog szerepelni. A korábbi Forma-1-es pilóta mellett továbbra is ott lesz a lengyel olajtársaság, a LOTOS. A privát Fiestán idén a szürke szín fog dominálni a tavalyi ezüst-piros-kék kombináció helyett. Kubica a Michelin abroncsokat Pirellikre cseréli ebben az évben.
150115 wrc n8
Bryan Bouffier idén is egy Ford Fiesta RS WRC-vel fog rajthoz állni a Monte-Carlo Rallyen. A kocsi festése hasonló lesz a tavalyihoz. A francia zászló színeiben pompázó autón ott fog szerepelni a „Je Suis Charlie” felirat is, amellyel a pilóta a múlt heti párizsi események áldozatai előtt kíván tisztelegni.

A 2015-ös bajnokság jövő hétvégén startol el a Monte-Carlo Rallye-val.


További híreink a rally világából