Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A Hyundai Motorsport bejelentette, hogy 2015-ben a holland Kevin Abbring lesz a csapat tesztpilótája.

A 26 éves Abbring és brit navigátora, Sebastian Marshall tavaly az Európa-bajnokságban szerepeltek a Peugeot Rally Academy színeiben, idén pedig már az új i20 WRC fejlesztésében fognak segíteni az alzenaui alakulatnak.

150113 abbring n2

A csapat főnöke, Michel Nandan a következőket mondta: „Örömünkre szolgál, hogy 2015-ben Kevin is a csapatunk tagja lesz, mivel egy rendkívül tehetséges fiatal pilóta, akire oda kell figyelni a jövőben. Gyári csapatként komolyan vesszük és alkalmazzuk is holnap tehetségeit. Lenyűgözött minket a fejlődése és a teljesítménye, amit az ERC-ben és a Francia Rallyn mutatott. Hatalmas tapasztalatokat szerzett már különböző rally autókkal, amelyek nagyon értékesek lesznek az új generációs i20 WRC fejlesztésénél. Nagyszerű, hogy a mi versenyzőnk lesz.”


„Nagyon izgatott vagyok, amiért csatlakozhatok a Hyundai Motorsporthoz 2015-ben, mint tesztpilóta. Figyelemmel követtem őket az első szezonjukban, amit a WRC-ben töltöttek, tényleg mindenki elvárását felülmúlták. Alig várom, hogy elkezdhessem a munkákat az autóval és a csapattal, amely nagyon tehetséges emberekből áll.” –nyilatkozta Kevin Abbring.


További híreink a rally világából