Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Az M-Sport 2013 közepén mutatta be az egyik legsikeresebb modelljét, a Ford Fiesta R5-öt, amelynek a 100. példányát a birminghami Autosport International Show-n állítanak ki.

A Fiesta R5-el már több bajnokságban is sikereket értek el. Legutóbb Kajetan Kajetanowicz diadalmaskodott vele az International Jänner Rallyen. A lengyel pilóta hét perces előnnyel nyerte meg az osztrák futamot. Az ERC szezonnyitóján aratott győzelem mellett az összes szakaszsikert is besöpörték a Fiestás pilóták.

150109 fiesta n2

Az autó most további fejlesztéseket kap, amelyeket már a 2015-ös szezon első felében bevetnek éles körülmények között.


A Fiesta R5 az M-Sport egyik legjelentősebb sikertörténete, mivel jelenleg 28 különböző országban versenyeznek ezzel az autóval, és a jövőben további érdeklődések és a megrendelések várhatóak.

„Mindannyian nagyon büszkék vagyunk a Ford Fiesta R5-re. Ez az egyik legsikeresebb modellünk mivel globális mértékben jelentős eredményeket hozott. Fantasztikus látni, hogy a 100. modell is elhagyta a gyártósort. További frissítések és fejlesztések vannak folyamatban és az autó iránti érdeklődések valamint megrendelések továbbra is növekvő tendenciát mutatnak.” –nyilatkozta Malcolm Wilson, az M-Sport főnöke.


További híreink a rally világából