Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Az M-Sport bemutatta idei Ford Fiesta RS WRC-jének a festését.

A csapat autóit Elfyn Evans és Ott Tänak fogja terelgetni a 2015-ös bajnokságban. A tervezőknek Hannu Mikkola híres Ford Escort RS1800-as autója adta az ihletet, amellyel 1979-ben megnyerte a Lombard RAC Rallyt. Colin Mcrae Ford Sierra RS Cosworth-ja is hasonló színösszeállításban pompázott az 1989-es szezonban, mint az idei Fiesta RS WRC-k.

150107 m-sport n2

A Castrol és a Michelin logói továbbra is szerepelni fognak az M-Sport versenygépein, amelyet a hétvégi birminghami Autosport International show-n mutatnak be a közönségnek. Versenykörülmények között a Monte-Carlo Rallyn csodálhatjuk majd meg először az új dekort.

150107 m-sport n3

„Amikor megterveztük az autó idei festését, valami újat és izgalmasat akartunk alkotni, de ugyanakkor szerettünk volna utalni a Ford hosszú és tekintélyes múltjára, amit az FIA Rally Világbajnokságban töltött.” –nyilatkozta az M-Sport első embere, Malcolm Wilson.


„A történelem során több Fordon is volt olyan festés, amely a világ minden táján híressé vált. Fantasztikus látni, hogy ezek az ikonikus színek megjelennek a 2015-ös autóinkon – de egyúttal ez tökéletesen tükrözi a fiatalos és ambíciókkal teli csapatunkat is.”

150107 m-sport n4

„Továbbra is élvezzük a Ford, a Castrol és a Michelin támogatását, nem beszélve a kereskedelmi partnereinkről. Mindenki nevében azt tudom mondani, hogy nagy reményekkel várjuk a szezonkezdést, és azt hogy kihasználjuk azt a hatalmas potenciált, amely Elfynben és Ott-ban lakozik.” –fejezte be gondolatait Wilson.


További híreink a rally világából