Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Megjelent a 2015-ös rally világbajnokság első futamának, a Monte-Carlo Rallynak a nevezési listája. Összesen 96 páros vág neki a szezonnyitó versenynek, köztük Sebastien Loeb és Lukács „Csucsu” Kornél.

A Volkswagen Motorsport három autóját jövőre is Sebastien Ogier, Jari-Matti Latvala és Andreas Mikkelsen fogja terelgetni.
Kris Meeke és Mads Ostberg mellett a kilencszeres világbajnok, Sebastien Loeb is harcba száll a DS3 WRC-vel. Sébastien Chardonnet és Yurii Protasov szintén DS3 WRC fog szerepelni a januári viadalon.

141230 monte n2

A Hyundai Motorsport Thierry Neuville-el és Dani Sordoval vesz részt a Montén. Az M-Sport Fiestáival Elfyn Evans és Ott Tänak állnak rajthoz. Robert Kubica, Martin Prokop, Bryan Bouffier, Henning Solberg és Lorenzo Bertelli is Ford Fiesta RS WRC-vel nevezett a Monte-Carlo Rallyra.


A WRC 2 kategóriában 11 pilóta fog harcolni a pontokért. A JWRC-ben szintén 11 páros bizonyíthat, köztük a Lukács „Csucsu” Kornél – Mesterházi Márk kettős.

A teljes nevezési lista itt olvasható.

A Monte-Carlo Rally január 19-25. között kerül megrendezésre.


További híreink a rally világából