Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A JWRC 2014-es bajnoka, Stéphane Lefebvre jövőre már a WRC 2-ben fog szerepelni és legalább két futamon egy DS3 WRC-vel állhat rajthoz.

Yves Matton, a Citroen Racing csapatfőnöke a következőket mondta: „Mindig is megpróbáltuk a tehetséges fiatal pilótákat felkarolni. Erre talán a legjobb példa Sebastien Loeb, de nem ő az egyetlen ilyen versenyző. Stéphane-nak rengeteget kell még tanulnia, de mindenben támogatni fogjuk, hogy sikeres legyen magasabb szinteken is – legalább két versenyen egy DS3 WRC-vel bizonyíthat.”

141211 lefebvre n2


„Nagyon elégedett vagyok, hogy a Citroen ennyire hisz bennem. Yves Matton és csapata nagyon közel áll a versenyzőkhöz. Hatalmas lehetőség számomra, hogy egy nyolcszoros világbajnok alakulatnál tanulhatok. Keményen fogunk dolgozni, hogy javulhassak és felkészülhessek a DS3 WRC vezetésére.” –mondta a fiatal francia pilóta, Stéphane Lefebvre.


További híreink a rally világából