Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Tizennégy hónappal azután, hogy Sebastien Loeb szögre akasztotta WRC-s sisakját, a 2015-ös szezonnyitó futamon rajthoz áll egy Citroen DS3 WRC-vel.

A kilencszeres rally világbajnok Daniel Elanával vág neki a januári versenynek. A bajnok páros hét alkalommal nyerte meg a Montét, legutóbb 2013-ban.

141124 loeb n2

Loebék Kris Meeke-kel és a jelenleg még nem ismert másik pilótával fogják képviselni a francia márkát, amely a jövő évtől DS néven fog futni a rally vb-n.

„Azt kell, hogy mondjam, hogy egy másodpercig nem hezitáltam, amikor felajánlották nekem ezt a lehetőséget, hogy versenyezzek.” –nyilatkozta Loeb, aki idén a harmadik lett a túraautó-világbajnokságban.


„Úgy gondolom, hogy Daniellel egyetértünk abban, hogy a Monte-Carlo Rally az egyik kedvenc eseményünk. Az utak csodálatosak, a gumiválasztás igazi kihívást jelent, a pályák szélén pedig fantasztikus a hangulat, amit minden szakaszon tapasztalhatsz. Alig várjuk, hogy ismét átélhessük ezt az élményt!” –tette hozzá Loeb.

A 2015-ös Monte-Carlo Rally január 22-25. között kerül megrendezésre.


További híreink a rally világából