Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Andreas Mikkelsen a közösségi médiában jelentette be, hogy elindul a Tour European Rally (TER) idei harmadik futamán, az Azores Rallye-n (március 31. és április 2.).

A WRC2 2021-es bajnokának ez lesz az idei második versenye. Februárban a közel-keleti rallybajnokság (FIA MERC) katari futamán szerepelt egy Skoda Fabia Rally2 evo-val, és a harmadik helyen ért célba Nasser Al-Attiyah és Mads Østberg mögött. A norvég pilóta most bejelentette, hogy legközelebb az Azori-szigeteki Rallyn láthatjuk majd versenyezni.

„Alig várom, hogy újra a varázslatos Azori-szigeteken legyek, és hogy versenyezzek az  Azores Rallye-n.” -írta a norvég pilóta a facebook oldalán.

A TER idén naptárában nyolc helyszín szerepel: a Rally Terra Valle del Tevere (Olaszország), a Sierra Morena Rally (Spanyolország), az Azores Rally (Portugália), a Rally Regione Piemonte (Olaszország), a Rallye d'Antibes – Côte d'Azur (Franciaország), a Rallye du Chablais (Svájc), a Rali Ceredigion (Nagy-Britannia), valamint a Rally Terra Sarda (Olaszország).

Friss nemzetközi rally hírek