Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Thierry Neuville és Nicolas Gilsoul útjai a szezonnyitó Monte-Carlo Rally előtt váltak szét. A belga navigátor a jövő hétvégén megrendezésre kerülő Sanremo Rallyn ismét versenyautóba ül.

Gilsoul az olasz rallybajnokság idei második futamán, a Sanremo Rallyn (április 10-11.) visszatér, és a korzikai Paul-Antoine Santoni-nek diktálja majd az itinert a Volkswagen Polo GTI R5-ben. A Sanremo Rallyra közel 150 páros nevezett, köztük olyan pilóták, mint például Oliver Solberg, Craig Breen, Stéphane Lefebvre, Marco Bulacia, Stefano Albertini, Giandomenico Basso, Fabio Andolfi vagy Tom Kristensson. De az 1. Rallye Sanremo - WRC keretein belül rajthoz áll majd Thierry Neuville, Ott Tänak és Pierre-Louis Loubet is, hogy felkészüljenek a rally világbajnokság soron következő futamára, a Horvát Rallyra.

„Örömmel jelentem be, hogy ott leszek a Sanremo Rallyn, ahol Paul-Antoine Santoni mellett fogok versenyezni egy VW Polo GTI R5-ben.” –kezdte a tizenháromszoros vb-futamgyőztes navigátor. „Ez egy remek lehetőség lesz számomra, hogy visszatérjek. Most először fogok versenyezni azóta, hogy szétváltak útjaink Thierry-vel. Az elmúlt hetekben igyekeztem pozitívan gondolni az autósportos jövőmre, és sokat edzettem, hogy kondiba tartsam magam. Nagyon lelkes és motivált vagyok, és alig várom, hogy ismét versenyezhessek.”

Fotó: nicolasgilsoul.be

Friss nemzetközi rally hírek