Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A Hyundai Motorsport két versenyzője, Dani Sordo és Andreas Mikkelsen is rajthoz áll a 17. Monza Rally Show-n. Mindkét pilóta R5-ös Hyundai-jal fog szerepelni a legendás versenypályán megrendezett eseményen.

Sordo, aki 2010-ben és 2013-ban is győzni tudott Monzában a következőket mondta: „Ez lesz az ötödik alkalom, hogy rajthoz állok a Monza Rally Show-n, de az idei év különleges lesz számomra, mivel egy Hyundai i20 R5-tel fogok menni, és még soha nem vezettem R5-ös autót Monzában. Számomra, ez a hétvége a kikapcsolódásról fog szólni. Természetes a győzelem lesz a célunk, de így a szezon végén a szórakozás is előtérbe kerül majd Monzában.”

Mikkelsen második alkalommal vesz részt a Monza Rally Show-n. A norvég versenyző 2017-ben Thierry Neuville oldalán szerepelt először, és akkor az ezüstérmes helyen zárták a viadalt Valentino Rossi mögött.

„Idén navigátorral fogok versenyezni, így koncentrálni tudok majd arra, hogy kihozzam magamból és a kocsiból is a maximumot. Biztos vagyok benne, hogy versenyképesek leszünk, és jót csatázunk majd a többiekkel, különösen Dani-vel. Úgy gondolom, hogy mindketten jól fogjuk érezni magunkat a kocsiban, és ilyenkor általában jó tempót szoktunk diktálni.” –árulta el Mikkelsen.

A 17. Monza Rally Show december 1-3. között kerül megrendezésre. A háromnapos eseményen nyolc szakasz vár majd a mezőnyre.

Friss nemzetközi rally hírek