Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Ken Block és a Hoonigan bemutatta a legújabb videóját, a GYMKHANA TEN: Ultimate Tire Slaying Tour-t, amely az Amazon Prime Video után már a Youtube-on is elérhető.

A filmben öt különleges helyszín, és öt különböző jármű szerepel. A GYMKHANA TEN a svédországi Luleå-ban kezdődik, ahol Block egy legújabb generációs Ford Fiesta WRC-t terelget a hóban. Ezt követően Detroitba utazhatunk, ahol az amerikai az 1965-ös Ford Mustang RTR Hoonicorn V2-esével füstöli a gumikat. A harmadik helyszín a mexikói Guanajuaton, ahol Block 2017-es Ford Focus RS RX rallycross autója kapta meg a főszerepet. Mexikó után Los Angeles utcái következnek, ahol Block a Ford Escort Cosworth-szal szórja a szikrákat. Az utolsó állomás Texas. A legendás 66-os úton Ken a legújabb játékszerével, az 1977-es Ford F-150 Hoonitruck-kal parádézik.

„Hihetetlen, de már tíz éve készítünk GYMKHANA videókat.” –árulta el Ken Block. „Ez nagyon durva! Mivel a tizedik résznél járunk, megpróbáltunk az eddigi leghosszabb és legjobb videót összehozni. Két évünkbe telt, mire a kezdetektől eljutottunk odáig, hogy a film elérhetővé vált az Amazon Prime-on. Őrület, hogy mekkora erőfeszítést igényelt ez az egész, de elégedett vagyok a végeredménnyel. Boldog vagyok, hogy a GYMKHANA TEN már a Youtube-on is elérhető. Úgy gondolom, hogy világszerte mindenkit feltüzel majd az a rengeteg gumigyilkos akció, amit ebben az egy részben láthatunk. Szeretném megköszönni a partnereimnek ezt a projektet. Ez egy hatalmas vállalkozás volt, ami nem jöhetett volna létre a Ford, a Forza, a Toyo Tires, a Pennzoil, a Monster Energy, a Can-Am valamint a Hoonigan nélkül. Köszönöm mindenkinek!”

Íme a videó:



Fotó: hoonigan.com

Friss nemzetközi rally hírek