Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A háromszoros rally Európa-bajnok Kajetan Kajetanowicz ismét WRC-vel fog versenyezni. A lengyel pilóta egy új generációs Ford Fiesta WRC-t fog terelgetni a Rally Barbórka-n.

A LOTOS Rally Team versenyzője idén a WRC 2-ben indult egy Ford Fiesta R5-tel. Legjobb eredményét Törökországban és Spanyolországban érte el, ugyanis mindkét futamot a negyedik pozícióban zárta. Kajto számára nem lesz ismeretlen a Fiesta WRC, mivel tavaly már kipróbálhatta az autót a varsói Rally Barbórka-n.

„Fantasztikus érzés, hogy ismét hazai közönség előtt szerepelhetek majd egy WRC-vel. Egy látványos autózással szeretném majd nekik megköszönni az egész éves támogatásukat. Egy rövid, de nagyon eseménydús szezonon vagyunk túl, és úgy gondolom, hogy megmutattuk a LOTOS Rally Team erősségeit. Alig várom, hogy ismét beülhessek a Ford Fiesta WRC volánja mögé.” –nyilatkozta Kajto.

181127 kajto n2

Kajetanowicz mellett rajthoz áll még többek között Mikko Hirvonen valamint Bryan Bouffier is. Krzysztof Hołowczyc előfutóként egy Subaru Impreza-val fog végigszáguldani a mezőny előtt a szakaszokon, akárcsak Vogel Adrienn, aki egy Kia Picantot fog vezetni a lengyel közönség előtt.

A nevezési lista itt található.

Az 56. Rajd Barbórka december 1-jén kerül megrendezésre.

Fotók: kajto.pl

Friss nemzetközi rally hírek