Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

12 magyar egységnek is szurkolhatunk majd a jövő hétvégén megrendezésre kerülő Rebenland Rallyn.

Összesen 97 páros nevezett az osztrák bajnokság második fordulójára, a 7. Rebenland Rallyra, ami a Mitropa Kupa idei első állomása is lesz egyben. A Leutschach környéki versenyen 16 aszfaltos szakasz vár a mezőnyre, ami közel 170 kilométernyi versenytávot jelent.

A nevezési listán a számtalan R5-ös versenyautó mellett három WRC is szerepel. A Rebenland Rallyn több magyar páros is elindul, de ott lesz a mezőnyben többek között a tizennégyszeres osztrák bajnok, Raimund Baumschlager, valamint a múlt heti Kumrovec Rally győztese, Niki Mayr-Melnhof is.

A Hadik András - Bacigál Igor páros, valamint a Bodolai László – Popovics László kettős is Ford Fiesta R5-tel indul az osztrák versenyen. A Hideg Krisztián – Kerék István egység a Kumrovec Rallyt a második helyen zárta a Korda Racing Skoda Fabia R5-ösével, a Rebenland Rallyn viszont már egy Mitsubishi Lancer Evo IX-essel fognak versenyezni. A Lovász Pál – Kürti Tamás duó, és a Várkonyi Szabolcs – Makai Gergely páros is Hyundai i20 R5-tel áll majd rajthoz, míg Fogasy Gergely, Berendi Dáviddal az oldalán a Peugeot 208 T16-tal vág majd neki a távnak. Juhász Csabáék Mitsubishi Lancer Evo X-essel, Klausz Kristófék Peugeot 208 R2-vel, Gyuriczky Zsolték Citroen C2 R2 Max-szal, Kertész Krisztiánék Opel Astra OPC-vel, Bertus Balázsék BMW 318 i-vel, Merencsics Árpádék pedig Suzuki Swift GTi-vel indulnak.

A verseny nevezési listája itt található.

A 7. Rebenlad Rally március 16-17. között kerül megrendezésre.

Friss nemzetközi rally hírek