Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Sebastien Loeb megerősítette, hogy a szeptember 9-10. között megrendezésre kerülő Course de Côte de TURCKHEIM-en ismét beül a legendás Peugeot 208 T16 Pikes Peak volánja mögé.

Az elzászi hegyiversenyen, amely a CFM (Championnat de France de la Montagne) tizenkettedik futama lesz, egy 5,95 kilométeres pályán kell majd teljesíteniük a pilótáknak.

Sebastien Loeb azzal a Peugeot 208 T16 Pikes Peak-kel fog szerepelni a Colmarhoz közeli versenyen, amely a magyar formatervező, Bocsi Attila munkája, és amellyel a kilencszeres rallyvilágbajnok 2013-ban pályacsúcsot állított fel a legendás Pikes Peak hegyiversenyen; a francia pilóta a 19,99 kilométeres szakaszon 8:13.878-as időt autózott a 875 lóerős versenygéppel.

170520 loeb n2

Loeb október 19-22. között a Rallylegend-en is rajthoz áll. San Marinóban azzal a DS3 WRC-vel fog szerepelni, amellyel az utolsó két világbajnoki trófeáját szerezte, az itinert pedig természetesen Daniel Elena fogja diktálni neki.

 


Friss nemzetközi rally hírek