Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Ken Block és legújabb partnere, a Toyo Tires bejelentette a Gymkhana nyolcadik részét, és egy exkluzív videóban legújabb autóját is láthatjuk.

Block és a Toyo Tires egy több éves partner viszont kezdetét pecsételték meg idén. A Monster pilóta és a Hoonigan Racing Division legújabb kisfilmjére már csak pár napot kell várni, hiszen a Gymkhana EIGHT február 29-én debütál a Ford Performance YouTube csatornáján.

“Nagyon örülök, hogy a Toyo Tires csatlakozik küldetésemhez, hogy annyi gumit égessek el amennyit csak lehetséges," mondta Block. “Számomra azért annyira izgalmas ez  a partnerség, mert a Toyo Tires-nél mindenki megérti, hogy a pályán is szeretnék eredményes lenni, de ugyanakkor néha jó szórakozni egy kicsit a pályán kívül is ezekkel a versenyautókkal - ami számomra egyet jelent egy füstbe borult úttal, miközben a Gymkhana-t csináljuk."

A Hoonigan és a Toyo Tires közös videójában feltűnik Block legújabb autója, egy Ford Fiesta ST RX43-as amit a nyolcadik részben használ majd, amihez egyébként KB és csapata egy különleges fényezéssel készültek. Az autó tulajdonképpen úgy változtatja a színét és mintázatát amilyen szögből nézzük éppen, vagy ahogyan rásüt a fény.

160226 ken block n 2

“A Gymkhana EIGHT egyértelműen a kedvenc projektem eddig, amin valaha dolgoztam," folytatta Block. “Ami annyira jó volt az egészben számomra az az, hogy a Toyo Proxes R1R gumik nagyon jól füstöltek és csak közepesen csúsztak, és nagy magabiztossággal tudtam beadni pár manővert."


Friss nemzetközi rally hírek