Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Sebastien Loeb a Monte-Carlo Rallye után ismét rajthoz áll a DS3 WRC-vel. A kilencszeres rallyvilágbajnoknak ezúttal egy francia másodosztályú futamon, a Rallye National Epernay Vins de Champagne-n fog szerepelni.

Loebnek új mitfárere lesz sógornője, Sandra Rebout személyében. Seb felesége, Séverine is autóba ül, és nővére férje, Dominique „Titi” Rebout oldalán fog versenyezni egy Peugeot 207 S2000-el.

150317 sevloeb

„Ez egyfajta családi program lesz. Mindannyiunk szenvedélye a versenyzés. Dominique minden évben rajthoz áll néhány futamon, és most Séverinnel fog szerepelni. Séverine most már nagy tapasztalattal rendelkezik, legutóbb a Rally du Varon mutatta meg, mire is képes. Az, hogy én Sandrával fogok menni, először viccnek indult, de aztán úgy gondoltuk, hogy ez nem is lenne olyan rossz ötlet. Mindig örülök, amikor a DS3 WRC-vel versenyezhetek, mert sok szép emlék köt hozzá. Ezt a lehetőséget nem akartam kihagyni!” –mondta Sebastien Loeb.   


Loeb 1998-ban és 1999-ben is kategóriaelső lett az Epernay Rallyn egy Citroen Saxo Kit Car volánja mögött, 1998-ban pedig ezen a versenyen ült először egy autóban a kilencszeres világbajnok navigátorral, Daniel Elenával.

A 19. Rallye National Epernay Vins de Champagne március 27-28. között kerül megrendezésre.


Friss nemzetközi rally hírek