Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Nem tévedés, Argentína friss világbajnokát az Esseni Autószalonon tüntette ki az Auto Bild Motorsport és az Auto Bild Sportscars magazin.

A két autós szaklap elsősorban azért díjazta a CITROËN versenyzőjét, mert nagyszerű idei teljesítményével rengeteget tett a túraautózás népszerűsítéséért. A díjat Katrin Wolff, az Auto Bild Motorsport főszerkesztője adta át. Az eseményen jelen volt Holger Böhme, a CITROËN német leányvállalatának igazgatója, valamint a nemzetközi autósport és média mintegy 600 képviselője.

José María López így nyilatkozott a díj átvételekor: „Nagyon boldog és büszke vagyok. Ez a díj a Citroën Racing csapatának rendkívüli munkáját ismeri el. Ez a nagyszerű csapatmunka volt a kulcsa annak, hogy már az első WTCC-szezonunkban világbajnokok tudtunk lenni.”

Pechito López természetesen az Esseni Autószalonra kilátogató rajongókat sem hanyagolta el: a közönség a CITROËN standján találkozhatott az újdonsült világbajnokkal, aki szorgalmasan osztotta az autogramokat is.


Friss nemzetközi rally hírek