Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Robert Kubica és Ken Block is részt vesz a hétvégén megrendezésre kerülő Monza Rally Show-n.

Kubica azzal a Ford Fiesta RS WRC-vel fog szerepelni az olaszországi versenyen, amellyel korábban megnyerte a Rally del Casentinot. A lengyelnek ezen a futamon Alessandra Benedetti fogja olvasni az itinert.

Ken Block az októberi Spanyol Rallyn versenyzett utoljára a Fiesta RS WRC-vel. Az amerikai pilóta most ismét harcba küldi a Fordot az Olasz Nagydíj helyszínén.

141126 monzarally n2

„Spanyolországban három év után versenyeztem újra aszfalton egy WRC-vel, így nem lenne reális túl sokat várni tőle. Természetesen még mindig imádom a rally szakaszokat, és a legjobbat fogom nyújtani ezen a hétvégén.” –nyilatkozta a Gymkhana királya, Ken Block.


A Mitsubishi korábbi gyári pilótája Gigi Galli, a Moto GP-s Valentino Rossi valamint a NASCAR-os Kurt Busch is egy Fiesta RS WRC-vel fog rajthoz állni Monzában.  

A Monza Rally Show programjában kilenc gyorsasági szakasz szerepel, amely összesesen 166 kilométernyi versenytávot jelent.

A teljes nevezési lista itt olvasható.


Friss nemzetközi rally hírek