Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A Hyundai Motorsport spanyol pilótája, Dani Sordo is elindul a rally Európa-bajnokság magyarországi futamán, a III. Rally Hungary-n.

A Hyundai Motorsport tegnap jelentette be, hogy Thierry Neuville és Ott Tänak mellett Dani Sordo is marad a csapatnál 2022-ben, a WRC hibrid korszakának első szezonjában. - A spanyol versenyző továbbra is részmunkaidős pilóta lesz, és Oliver Solberggel fog osztozni az alzenaui alakulat harmadik i20 Rally1-én.

Sordo az ERC két portugáliai (Azores Rallye, Rally Serras de Fafe e Felgueiras) fordulója után most leadta nevezését az október 22-24-én, Nyíregyháza környékén megrendezésre kerülő Rally Hungary-re is. - Ezt a hírt a verseny hivatalos oldala is megerősítette.

A 38 esztendős pilóta az Azori-szigeteken és Portugáliában is a Team MRF Tyres Hyundai i20 R5-ösével indult, így valószínűleg Magyarországon is ezzel az autóval fog rajthoz állni. Sordonak sűrű lesz az októberi programja, ugyanis a Rally Hungary előtti héten a rally világbajnokság spanyolországi futamán fog versenyezni a Hyundai Motorsport i20 Coupe WRC-jével.

Fotó: FIA ERC

További nemzetközi rally hírek