Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Múlt héten robbant a hír, hogy Oliver Solberg és Andreas Mikkelsen is rajthoz áll a Rally Hungary-n. Most egy újabb norvég pilóta, Mads Østberg indulása vált biztossá a Nyíregyháza központú viadalon.

Østberg idén a WRC2-ben szerepel a PH Sport Citroen C3 R5-ösével. A Monte-Carlo Rallyn, Svédországban, és Észtországban is győzni tudott a kategóriájában, míg Szardínián a negyedik lett. A 2012-es Portugál Rally győztese, a jövő hétvégi Rally Hungary-n is a C3 R5-össel fog indulni, az itinert pedig Torstein Eriksen diktálja majd neki.

Solberg, Mikkelsen és Østberg mellett többek között Craig Breent is láthatjuk majd Nyíregyházán a Team MRF Tyres Hyundai i20 R5-ösével, de itt lesz a többszörös francia aszfalt bajnok, Yoann Bonato is. A fiatal ír pilóta, Josh McErlean egy Hyundai i20 R5-tel vág neki a szakaszoknak, akárcsak a luxembourgi Grégoire Munster. A lengyel Mikołaj Marczyk egy Skoda Fabia Rally2 evo-val fog szerepelni, ahogy Albert von Thurn und Taxis is a cseh márka versenyautójával indul az ERC magyarországi futamán.

Fotó: @MadsOstbergRally

További nemzetközi rally hírek