Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A Sebastien Loeb Racing kiszáll a WTCR-ből, miután a Volkswagen megerősítette, hogy távoznak a túraautós sorozatból. A Soultz-sous-Forêts-i alakulat most bejelentette, hogy készen állnak arra, hogy a rally Európa-bajnokságban induljanak 2020-ban.

A Sebastien Loeb és Dominique Heintz által létrehozott csapat most versenyzőket keres, akikkel ott lehetnének az FIA ERC mezőnyében az idei szezonban. A Sebastien Loeb Racing az elmúlt években jelentős sikereket ért el a pályaautózásban, a tereprallyzásban és a rallyban egyaránt. A belga William Wagner tavaly a negyedik lett a francia rallybajnokságban, míg a Michelin Trophée-t megnyerte az SLR Volkswagen Polo GTI R5-ösével.

Jean-Philippe Nicolao, az SLR technikai igazgatója a következőket mondta: „Nagyon tapasztalt szakembereink és kiváló létesítményeink vannak, amelyekkel professzionális szolgáltatást tudunk biztosítani az ügyfeleink számára. Az elmúlt években figyelemmel követtük az ERC-t, ahol nagyon jó pilótákat, remek versenyeket és izgalmas csatákat láttunk.”

Fotó: Sebastien Loeb Racing

További nemzetközi rally hírek