Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Armindo Araújo és Carlos Vieira is a Team Hyundai Portugal i20 R5-ösével fog rajthoz állni a rally Európa-bajnokság szezonnyitó futamán.

2018-ban mindkét pilóta a Hyundai Portugália támogatásával fog szerepelni a portugál bajnokságban (CPR), így ott lesznek az Azori-szigeteken is, ami nem csak a CPR egyik állomása, hanem a rally Európa-bajnokság szezonnyitó futama is lesz egyben.

„Nagyon örülök, hogy a Hyundai Portugália támogatásával térhetek vissza, és már alig várom, hogy versenyezhessek az i20 R5-tel. Nagyon motiváltak vagyunk, és mindent meg fogunk tenni a sikerért.” –nyilatkozta Araújo, aki 2003 és 2006 között négyszer nyerte meg a portugál bajnokságot, 2009-ben és 2010-ben pedig a PWRC bajnoka lett.

„Hatalmas megtiszteltetés számomra, hogy a Hyundait képviselhetem, mivel mindig is arról álmodtam, hogy egy ilyen háttérrel versenyezhessek.” –mondta Carlos Vieira, aki tavaly megnyerte hazája bajnokságát, az Azori-szigeteken pedig a kilencedik lett összetettben egy Citroen DS3 R5 volánja mögött.

Az 53. Azores Airlines Rallye március 22-24. között kerül megrendezésre.

További nemzetközi rally hírek