Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Craig Breen 2015-ben is a Peugeot Rally Academy autójával fog szerepelni. Az ír pilóta az összes Európa-bajnoki futamon és hét WRC 2 versenyen is rajthoz áll majd a 208 T16-al.

Breen idén márciusban megnyerte az Akropolisz Rallyt, azonban a folytatásban nem tudott harcolni a bajnoki címért, mivel a szezon többi fordulójában rengeteg technikai problémával küzdött. A Peugeot-s versenyző 22 szakaszsikert ért el, a bajnokságot pedig a harmadik helyen zárta.

141227 breen n2

Breen csapattársai jövőre a francia Charles Martin és a portugál Diogo Gago lesznek, akik felváltva kapnak majd lehetőséget az alakulat második számú autójával.


„Nagyon boldog vagyok, hogy tovább dolgozhatok a Peugeot Sporttal 2015-ben is, amikor már a bajnoki címért akarunk harcolni.” –mondta a JWRC és SWRC bajnok. „Az idei év nem volt könnyű. A 208 T16 bemutatkozó szezonjában a szerencse elkerült minket, de most már minden a helyére került.”

„Az autóban ötvöződik a sebesség és a megbízhatóság, a csapatot pedig már nagyon jól ismerem, mivel ez lesz a harmadik évem velük. Nagyon mozgalmas és izgalmas év előtt állunk. Az ERC mellett hét WRC 2 futamon is szerepelni fogunk a 208 T16-al.” –tette hozzá Craig Breen.


További nemzetközi rally hírek