Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Összesen 71 páros nevezett a januári Jänner Rallyra. A felső-ausztriai verseny nem csak az Európa-bajnokság nyitófutama lesz, hanem az Osztrák Rally Bajnokság 2015-ös első állomása is.

Az ERC nevezési listáján 37 páros neve szerepel. Az legutóbbi győztes, Robert Kubica jövőre nem áll rajthoz az osztrák futamon, viszont többek között ott lesz a 2014-es JWRC bajnok, Stéphane Lefebvre, a Peugeot Rally Academy pilótája, Craig Breen, a cseh Vaclav Pech, valamint Kajetan Kajetanowicz.

141222 janner n2

A futamon öt magyar egységnek is szurkolhatunk. Botka Dávid, Michalik Péterrel az oldalán, egy Evo IX-el vág neki a futamnak. A Klausz Kristóf – Kecskeméti Balázs kettős a Renault Clio R3-al nevezett. Hideg Krisztiánnak Kerék István fogja olvasni az itinert az Evo IX-es Lancerban. A Trencsényi József – Verba Gábor duó az R5-ös Ford Fiestával fog szerepelni. A horvát színekben induló Várkonyi Szabolcs Berendi Dáviddal vesz részt a versenyen.


Az Osztrák Rally Bajnokság első futamára 34 páros adta le a nevezést. Raimund Baumschlager ezúttal is a Skoda Fabia S2000-el áll rajthoz, míg Gerwald Grössing egy Mitsubishi Lancer Evo IX R4-et fog terelgetni.

A nevezési listák itt olvashatóak.

A 32. Internationale Jänner Rallye január 4-6. között kerül megrendezésre.


További nemzetközi rally hírek