Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Az Endurance világbajnokságban (WEC) versenyző Stéphane Sarrazin is rajthoz áll a rally Európa-bajnokság zárófutamán, a Korzika Rallyn.

A 38 éves francia, aki korábban a gyári Subaru rally csapat pilótája volt, tavaly a harmadik helyen ért célba Korzikán egy S2000-es Mini volánja mögött. Idén egy Ford Fiesta RRC-vel fog szerepelni az ERC futamon. Sarrazin jövő hétvégén a francia rally bajnokság következő állomásán készül fel Korzikára. A Critérium des Cévennes-re egy Ford Fiesta RS WRC-vel nevezett.

141017 sarrazin n2

„Nagyon boldog vagyok, hogy visszatérhetek a rallypályákra, és hogy ezen a két csodálatos eseményen részt vehetek. Szeretnék köszönetet mondani a Toyota Racingnek, amiért zöld utat adtak nekem a versenyzéshez. Egyszerűen csak élvezni akarom majd a vezetést, de természetesen azért lesz bennem ambíció is."



"A Tour de Corse egy remek lehetőség lesz számomra, hogy ismét megmérkőzzek Európa legjobb versenyzőivel. Úgy gondolom, hogy a First Motorsporttal együtt, és az Oreca-Store.com valamint a 8Star Motorsports támogatásával komoly ellenfelek lehetünk.”
–nyilatkozta Sarrazin, akinek Jacques-Julien Renucci fogja olvasni az itinert.

A Korzika Rally november 6-8. között kerül megrendezésre.


További nemzetközi rally hírek