Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Vincze Márton és navigátora, Szedő Csaba a Forma-1 Magyar Nagydíját megelőzően a  SRT LiveWire Mátra RS-en vettek részt.

A verseny hibátlanabbul nem is alakulhatott volna, simán behúzták az első helyet, így maximálisan elégedetten távozhattak.

Marci a következőket tette hozzá a verseny után: „Az első gyorsasági még mondhatni tapogatózó ütemű volt, próbáltuk felmérni a saját – és az ellenfeleink erőviszonyait, így 2 másodperces hátrányt szedtünk össze az előttünk autózóhoz képest. A második körben viszont a versenytársunk technikai problémákkal küszködött, ennek következtében a harmadik és a negyedik gyorson már kényelmes előnnyel vezettük a versenyt, nem kellett sietnünk. Egy hihetetlenül jól szervezett hétvégén vettünk részt, ahol sok-sok néző is tiszteletét tette, ezt szeretnénk megköszönni nekik, fantasztikus érzés volt ilyen körülmények között nyerni. A szervizcsapat ismét nagyon jó munkát végzett, valamint a támogatóinknak is köszönjük, hogy hozzájárultak a sikerhez.”

140804 vincze n 2


Legfrissebb cikkek